CIBULA FEST




X/X/2019

Do Cibula festu ostáva...


História


3. ROČNÍK (15.7. – 16.7. 2011)

CIBULA FEST sa opäť sťahuje, no tento krát dúfajme naposledy. Kvôli programu, kapacite a hlavne aby všetko bolo na jednom mieste sa Cibula fest presúva na letisko Holíč. Do tretieho ročníka vstupuje opäť ráznejším krokom a je v pätách popredným slovenským festivalom. Nakoľko je miesto konania priamo na hranici českej a slovenskej republiky (2km), dostáva festival pod titul Česko – Slovenský festival. Dôraz sa berie na dobrú propagáciu ktorá znamená 50% úspechu. Sú vytvorené a vyrobené maskoty festivalu, ktoré brázdia mesiac pred termínom Slovenské a České mestá. Meno Cibula Fest sa dostáva do popredných slovenských novín, časopisov a promo video je premietané v kino sále obchodného centra MAX pred každým filmom. Program je znova tvorený pre celú vekovú kategóriu. Deti sa opäť zapájajú do aktivity Vzdušný most priateľstva detí a je prekonaný Slovenský rekord v preťahovaní lanom. S Cibula Festom je spojená myšlienka Záhorácky talent, na ktorom sa odohráva finále na hlavnom pódiu. Pre účastníkov, ktorým sa to zdá z Holíča ďaleko a v neposlednom rade pre starších občanov, premáva kyvadlová autobusová doprava Holíč – letisko zdarma. Na tomto ročníku sa zišlo 6.300 návštevníkov.

Piatok 15. 07. 2011

KOMERCIAL STAGE
16.15 – 17.10 55 min. HRANA
17.30- 18.20 50 min. LEONA ŠENKOVÁ
18.40 – 19.40 60 min. HOLKI
20.05 – 21.05 60 min. MIRO ŠMAJDA
21.30 – 22.25 55 min. DAVID DEYL
23.00 – 00.00 60 min. ČECHOMOR
00.00 – 04.00 4 hod. DJ MILAN LIESKOVSKY

 

MOTO ZONE – ROCK STAGE
16.00 – 16.45 45 min. GRANÁT
17.15- 18.00 45 min. ENERGIA
18.20 – 19.20 60 min. FICTIVE MARRY
19.45 – 20.45 60 min. stoiČOstoi
21.15 – 22.15 60 min. RYBIČKY 48
22.45 – 23.45 60 min. PICTURE OF THE DAY
00.15 – 01.15 60 min METALICA revival
01.45 – 02.45 60 min. MORČATA NA ÚTĚKU

Sobota 16. 07. 2011  

KOMERCIAL STAGE
11.00 – 13.30 2h30m Detský program THE SMILES, scénky, rekord v preťahovaní lanom, vzdušný most priateľstva detí.
14.00- 16.00 2 hod. ZÁHORÁCKY TALENT – FINÁLE
16.15 – 17.15 60 min. JIŘÍ ZMOŽEK
17.45 – 18.45 60 min. VÁCLAV NECKÁŘ a BACILY
19.15 – 20.15 60 min. KRISTÍNA
20.45 – 21.45 60 min. REACH
23.45 – 00.45 60 min.. HORKÝŽE SLÍŽE
01.00 – 04.00 3 hod. DJ MATHIU MARTANY + DJ STANLEY

 

MOTO ZONE – ROCK STAGE
13.00 – 13.45 45 min. FLUEN Z
14.00- 14.45 45 min. PELL MELL 59
15.00 #8211; 15.45 45 min. ATMOSFERIK
16.00 – 16.45 45 min. Zápasy dievčat v blate,súťaže
17.00 – 17.50 50 min. THE PARANOID
17.50 – 18.20 30 min. súťaže
18.30 – 19.30 60 min GOLDEN VEIN
19.30 – 20.30 60 min. súťaže + miss mokré tričko
21.00 – 22.00 60 min. METROPOLIS
22.30 – 23.30 60 min. ALEŠ BRICHTA
23.40 – 00.00 20 min. STRIP SHOW
01.20 – 02.20 60 min. AC/DC revival

MODERÁTORI KOMERCIAL STAGE

  • ANDREJ BIČAN
  • PETR INDRA
  • LUKÁŠ MAKOVEC

MODERÁTORI MOTO ZONE – ROCK STAGE

  • MARKUS
  • PETRA ŠEVČÍKOVÁ



X/X/2019

Do Cibula festu ostáva...

Už máte vstupenku?

Kúpiť vstupenku


HLAVNÍ PARTNERI

MÁTE ZÁUJEM O REKLAMNÝ PRIESTOR NA CIBULA FESTE?
Ponúkame reklamný priestor na evente a celej kampani festivalu. V prípade záujmu kontaktujte info@cibulafest.sk

  • Staropramen
  • oil JPM
  • Dortun festival


PARTNERI

  •  Západoslovenské tlačiarne Skalica
  • MAS Masaryk
  • Wintenberg winery
  • Farby, laky Holíč
  • MOtoscena
  • ELMONT J.M.
  • Hotel Panon Hodonín
  • ENERGY RENT
  • KD Trans
  • Mojegrafika - Romana Šmachová
  • True-design
  • EVENT servis
  • BVS Bratislava


MEDIÁLNI PARTNERI

  • Záhoracké rádio
  • Rádio Čas
  • Rádio Anténa ROCK
  • Regionalne noviny SENICKO - SKALICKO
  • Televize TVS
  • Blinder sociálná sieť