CIBULA FEST




19-20/7/2019

Do Cibula festu ostáva...


História


2. ROČNÍK (25.6. 2010)

Druhý ročník Cibula festu sa sťahuje do areálu Holíčského zámku z hľadiska rozsiahlejšieho programu a kapacity. Vzniká nápad uskutočniť v rámci Cibula festu motorkársky zraz s názvom MOTO – ZONE a následne druhé pódium v štýle rocku. Technicky je nemožné uskutočniť moto zraz spolu s rockovým pódiom a stanovým táborom na zámku a tak vzniká druhý areál festivalu v blízkosti zámku v RelaXLande Bažantnica.

Je doslova nemožné, aby sa v jeden deň stretli na jednom pódiu také svetové legendy hudobného show – biznisu s takými zvučnými menami, možno len vo sne. Ale existuje pojem REVIVAL, preto sa sen stáva skutočnosťou a prostredníctvom CIBULA FESTU bol tento sen splnený. Návštevníci 2.ročníku môžu potvrdiť, že väčšina revival účinkujúcich doslova vyrážala dych s podobnosťou originálu, či už vizážou alebo prednesom. Jedna so starších účastníčok dostala doslova kolaps, keď stretla revival Waldemara Matušku, ktorý je už nie je medzi nami. Ďalší účastníci sa dohadovali či Michal David je pravý alebo kópia.

Na tomto ročníku vzniká aktivita pre deti, pod názvom Vzdušný most priateľstva detí a je vytvorený nový slovenský rekord v preťahovaní sa lanom, ktorý je komisárom slovenských rekordov uznaný za ustanovujúci. Na tomto 2.ročníku sa zišlo 4.400 návštevníkov

PIATOK 25. 06. 2010

SHOW SVETOVÝCH HVIEZD
18.00 – 18.15 15 min. ÚVOD moderátor
18.15 – 19.45 30 min. SMOKIE, SUZI QUTRO, TINA TURNER – revival
19.45 – 20.10 60 min. moderátor
20.10 – 21.00 50 min. BEATLES – revival
21.00 – 21.20 20 min. moderátor
21.20 – 22.10 50 min. ABBA – revival
22.10 – 22.30 20 min. moderátor
22.30 – 23.20 50 min. ROBIE WILLIAMS – revival
23.20 – 23.40 20 min. moderátor
23.40 – 00.20 40 min. DEPECHE MODE – revival
00.20 – 00.45 20 min. moderátor
00.45 – 01.30 45 min. QUEEN – revival
01.30 – 01.50 20 min. moderátor
01.50 – 02.45 55 min. IRON MAIDEN – revival

Sobota 26. 06. 201

Dopoludnie pre deti.
10.00 – 13.00 180 min. Detské hudobné vystúpenia, hrané scénky, moderátor a pod.
13.00 – 16.00 Odpoludnie na ľudovú nôtu.
13.20 – 14.10 50 min. MÁJOVANKA
14.10 – 14.30 20 min. Andrej Bičan + záhorácký ľudový rozpravač
14.30 – 15.20 50 min. BOJANÉ
Od 15.30 – 01.30 Odpoludnie a večer Česko-Slovenských Hviezd.
15.30 – 15.45 15 min. Andrej Bičan a príhovor Primátora mesta Holíč: Zdenka Čambala
15.45 – 16.30 45 min. WALDEMAR MATUŠKA – revival
16.30 – 17.15 45 min. Andrej Bičan – Súťaže
17.15 – 18.30 75 min. MIRO ŽBIRKA, MARIKA GOMBITOVÁ – revival
18.30 – 19.30 60 min. Andrej Bičan – vyhodnotenie Súťaží. GLADIÁTORSKÉ ZÁPASY
19.30 – 20.15 45 min. KAREL GOTT – revival
20.15 – 20.30 20 min. Andrej Bičan
20.30 – 21.15 45 min. MICHAL DAVID – revival
21.15 – 21.30 15 min. Andrej Bičan
21.30 – 22.15 45 min. TRAVESTI SHOW
22.15 – 22.30 15 min. Andrej Bičan
22.30 – 23.15 45 min. TEAM – revival
23.15 – 23.30 15 min. Andrej Bičan
23.30 – 00.15 45 min. ELÁN – revival
00.15 – 00.30 15 min. Andrej Bičan
00.30 – 01.30 60 min. KABÁT – revival



19-20/7/2019

Do Cibula festu ostáva...

Už máte vstupenku?

Kúpiť vstupenku


HLAVNÍ PARTNERI

MÁTE ZÁUJEM O REKLAMNÝ PRIESTOR NA CIBULA FESTE?
Ponúkame reklamný priestor na evente a celej kampani festivalu. V prípade záujmu kontaktujte info@cibulafest.sk

  • Staropramen
  • oil JPM
  • Dortun festival


PARTNERI

  •  Západoslovenské tlačiarne Skalica
  • MAS Masaryk
  • Wintenberg winery
  • Farby, laky Holíč
  • MOtoscena
  • ELMONT J.M.
  • Hotel Panon Hodonín
  • ENERGY RENT
  • KD Trans
  • Mojegrafika - Romana Šmachová
  • True-design
  • EVENT servis
  • BVS Bratislava


MEDIÁLNI PARTNERI

  • Záhoracké rádio
  • Rádio Čas
  • Rádio Anténa ROCK
  • Regionalne noviny SENICKO - SKALICKO
  • Televize TVS
  • Blinder sociálná sieť